4 pers.
Ingredienser
8 rødspættefileter
1 dl hakket dild, persille og
purløg
reven skal af 1 økologisk citron
80 g røget laks i skiver, brug en god kvalitet
500 g grøntsager som porrer, squash, løg, fennikel, gulerod – alle skåret i mundrette stykker
400 g cocktailtomater på stilk
salt, friskkværnet peber
olivenolie
Fremgangsmåde
Dup rødspætterne tørre og drys salt, friskkværnet peber, krydderurter og citronskal. Skær laksen i 8 strimler, og læg en på hver fiskefilet. Rul dem sammen og fæstn med en tandstikker.
Vend grøntsagerne med lidt olivenolie i et ovnfast fad, tilsæt ca. 1 dl vand og læg fiskerullerne oven på grøntsagerne. Læg tomaterne med stilke ved fisken, og bag retten i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, til både fisk og grøntsager lige netop er bagte.